Általános Szerződési Feltételek


Az Inter-Kontakt Kft., mint a Prestige Reserve Club működtetője az általa szervezett rendezvényekre belépőjegyeket bocsát ki, illetve esetenként partnerei szolgáltatására vonatkozóan, partnerei megbízásából kupont értékesít.

A Vásárlók a belépőjegyek és kuponok ellenértékét kifizethetik elővételben banki átutalással vagy bankkártyával, illetve a helyszínen készpénzben.

A különböző fizetési módokhoz különböző árkondíciók társulhatnak.

A megvásárolt jegyek és kuponok árának visszatérítésére kizárólag abban az esetben van lehetőség, amennyiben az esemény elmarad, azaz rendezvényeinkre lemondást nem tudunk elfogadni, azonban a belépők és kuponok átruházhatók.

Az Inter-Kontakt Kft. az esemény elmaradása esetén csak a megváltott jegyek és kuponok áráig vállal felelősséget, az elmaradás tényéről online felületein (honlap, facebook oldal), valamint emailben tájékoztatja a Vásárlókat.

A vételár visszatérítésére az elmaradás bejelentését követő 15 napon belül kerül sor.

Számlakiállítás kizárólag a számla adatok helyes és teljes megadása esetén a Vevő kérésére történik.

A Megrendelés, annak írásban történő megküldését követően az Inter-Kontakt. Kft. visszaigazolásával és az ellenérték kifizetésével válik elfogadottá.

Az Inter-Kontakt Kft. a Vásárlók adatait a hatályos adatkezelési törvényeknek megfelelően kezeli, azokat kizárólag az adott esemény megszervezésében résztvevőknek teszi megismerhetővé, ami nem terjed ki a Vásárló banki adataira.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a rendezvényeken részt vevő borászatok kínálata változhat, minden időben minden tételük elérése nem biztosítható, illetve borász partnereink kóstolási lehetőséget kínálnak és nem borivási lehetőséget.

Gasztronómiai és más partnereink szolgáltatásaira vonatkozóan annak tartalmával, minőségével kapcsolatban ők maguk viselik a felelősséget.