Prestige Reserve 2011

 

A Prestige Reserve oklevelek átadására,
2011-06-30 –án került sor, a Larus Központban.

 

 

 

Az elmúlt 10 év alatt a Prestige Reserve védjegy, a premium borok területén, a kiváló minőség szimbólumává és garanciájává vált. A minőség presztizsét támogató védjegyprogramhoz az évek során egyre több minőségtudatos borászat kapcsolódott.

 

Az évjárathatások miatt még a jó márka sem jelent mindig elegendő garanciát önmagában, ezért szükséges a kiváló minőség, független, szakmai megerősítése is. Ezt szolgálja a Prestige Reserve védjegy.

 

Az ünnepélyes eredményhirdetésre idén az imponzáns Larus Központban, a Prestige Reserve Club Borfiestáján került sor. Az esemény ezúttal rendhagyó volt, hiszen az érdeklődők és borszeretők is betekinthettek a díjátadóra, végigkóstolhatták a résztvevő 25 borászat aktuális szortimentjét, köztük a nyertes borokat is.

 

A 282 nevezett borból 57 a Prestige Reserve Medaillon d’Or, 5 pedig a Prestige Reserve Grand Award minősítést kapta a zsűritől. Az okleveleket Doszpod László a zsűri és a Club elnöke adta át és gratulált a nyerteseknek.

 

A borászatokon kívül bemutatkozott a Pauker Nyomda, aki több boros kiadvány mellett a Prestige Reserve Club Bornaplójának megjelenését is támogatta. A Borkollégium standján Mészáros Gabriella és Sánta Zoltán Bortankönyve volt a sláger, amelyből a világ borairól tudhatunk meg minden részletet.

 

Az rendezvény kiemelt partnere volt a JP Autócentrum, aki ez alkalommal a Mercedes új SLK, CLS, E és C osztályos modelljeit mutatta be nagy sikerrel.

 

A legnagyobb érdeklődést –persze a nyertes borok mellett- a Balaton Borgaléria 14 bombázó tételt felvonultató „Balatoni Rizlingek” bemutatója váltotta ki.

 

A Prestige Reserve 2011-es év végi díjátadójára, amelyen a Prestige Award ez évi nyertese is kihirdetésre kerül, 2011.November 18-án kerül sor, az Ízek és Borok Kiállításon.

 

Prestige Reserve Club, Budapest, 2011-07-15

 

 

A Nyertesek Listája ITT tekinthető meg!